Even voorstellen

Wie ben ik

Na mijn middelbare school  ben ik in Amsterdam gaan studeren aan de Universiteit. Ik koos voor de richting Internationale Betrekkingen dat onder de studie Moderne Geschiedenis valt met als specialisatie Midden-Oosten. Na mijn studie heb ik enige tijd in het Midden-Oosten gewoond en heb daar veel geleerd over andere culturen, religies en gewoontes. Aangezien mijn hobby reizen was en is (maar nu wat lastiger met vaste baan en gezin) bond ik vaak de rugzak om en vertrok naar een ander deel van de wereld. Ook dat heeft mij veel levenservaring gebracht.
Eenmaal terug in Nederland en inmiddels moeder geworden, wilde ik graag gaan werken met kinderen. Een vriendin wees mij op de post-HBO studie Kind- en Jeugdtherapie en ik wist meteen dat dit het was wat ik moest doen.
De opleiding heb ik gevolgd bij BGL&Partners in Hoofddorp, dit is een post- HBO erkende Registeropleiding (SNRO). Het viel niet altijd mee, naast een jong gezin en een vaste baan maar ik heb er geen dag spijt van gehad.

Mijn praktijk heb ik in 2012 opgericht en ik heb inmiddels heel veel vlieguren gemaakt. Het mooie aan dit werk is dat een kind/jongere en ouders bezorgd en uitzichtloos binnen komen en dat na enige tijd er zoveel meer duidelijkheid is over wat er aan de hand is en hoe we de klacht of het probleem kunnen aanpakken.
En elk kind en elke casus blijft uniek en bijzonder.

Naast de praktijk heb ik als vrijwilliger bij de Kindertelefoon Haaglanden gewerkt die helaas opgeheven is door de overheid. De kindertelefoon is anoniem en heeft daardoor een andere doelgroep. Het vereist weer andere technieken om door de telefoon of de chat hulp te bieden aan een kind dat onzichtbaar is.
In de weekends sta ik langs het sportveld van mijn kinderen of speel ik tennis. Lezen of naar een goede film gaan zijn mijn favoriete bezigheden en als de week echt te druk is geweest maak ik een lange wandeling op het strand. Een beter medicijn tegen de hectiek is er niet!

Volg mij op Social Media:

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Ja dat wil ik